Ett tillfälligt framsteg

Jag har just nu ett fullt fungerande Canal+ Total som jag inte har beställt och som jag inte betalar för.
Trevligt... Vi kollade casino royale ikväll och gjorde feta hamburgertallrikar som tröst för kroppen efter ett stenhårt träningspass.


Idag tipsar vi om killen i BMW vars bil jag sparkade till på vägen till jobbet för att han stannade framför mig när jag cyklade. Bara för att jag har toppluva är jag inte helt oförstörd. Hoppas han gillar mina kängor som gjorde ett skysst streck i hans lack...

Han märkte inte mig och inte heller att jag körde på honom. Idiot.

Ser jag honom igen ska jag spotta på bilen.

Nytt säljrekord på jobbet idag, fett värre... sugna på fest snart? 29e kanske?

Tror vi fixar inflyttningsfest då för det är typ enda datumet vi kan.
Uppdatering av läget kommer imorgon.

Tills dess ber jag er alla ta en funderare på

"jag litar inte på folk som inte litar på folk"

Viktor vs Telia del 2

FORTFARANDE ÅT HELVETE!


Idag jobbade jag hela dagen och när jag försökte ringa detta rövpiskade bolag hade dom 30 minuer väntetid och min fina lunch lägger jag hellre på att konversera om kollegans nya havslägenhet än att lyssna på "Du har slösat bort 40 minuter av ditt liv, din kö är 245 och vi tar aldrig emot ditt samtal"

Lång mening det där.

I varje fall kommer jag hem idag och upptäcker att jag helt plötsligt har Canal+ samtliga kanaler i mitt kanalpaket... Vi snackar sport, filmer, drama, action osv... Tyvärr fungerar bara sport.

Men jag är väldigt medveten om att jag inte har beställt detta fantastiska paket som enligt Telias hemsida kostar 249 kronor i månaden och heter Canal+ Total

Började dagen bra idag och fortsatte ännu bättre... Att bli väckt av telefonsamtal är alltid underbart ^^

Jag har ett nytt mål i livet. Att lära mig spela piano på ett digitalpiano som kommer att levereras innan den 24e är det tänkt. Någon som vill komma och spela med mig?

Ni som väntar på det som gjort mig riktigt förbannad idag behöver inte längta mera nu. Gröna saker är nu på svarta listan.
Inte vilka gröna saker som helst utan feta jävla soptunnor som ställs mitt på min cykelväg. Vad innebär detta i praktiken då? Jo det är att jag måste köra ut i gatan för att jag inte kommer förbi på trottoaren... Och på vägen hem hade någon jävla köttyxa till bulle ställt sig med en stor jävla van högst upp på en kulle och höll på att lasta ur saker så man inte kunde köra ut i vägen för då hade det troligtvis smällt från andra hållet.
Använde lampan på cykeln som sökarljus och lyste på dom som var i bilen att dom fick flytta på sig och det var precis att jag kom förbi när dom feta asen fick pressa sig in i bilen.

Imorgon börjar jag 07:45 och då jävlar säger jag, ska ringa till Telia imorgon från jobbet och kriga lite. Ska se om jag kan spela in samtalet också så ska ni få njuta av lite underbart.

Dagens youtube-klipp: Samtliga grejer av David Sides, en oerhört duktig pianospelare. Han är min tillfälliga idol.

På återseende

---

10 minuter senare..

Jag glömde ju skriva varför Telia fortfarande suger getröv.
Canal+ fungerar inte som det ska, bara sportkanalen som fungerar, dom andra har dålig mottagning.


Om någon från telia hade varit här så hade jag vänligt men bestämt tvingat dom att medelst kraftigt våld applicera sin digitalbox rakt upp i dajmkrysset utan vaselin.

Satans bolag.

Jag har blivit frälst

Fakta:
Du kan dö av för mycket vatten
Du kan dö av för lite vatten
Du kan dö av fruset vatten i höga hastigheter
Du kan dö av kallt vatten
Men jävlar i det vad bra det är. Förmodligen kommer jag att bli en mycket proaktiv spa-talare från och med idag.

Min dag i korthet, tidig morgon och alldeles för lite sömn i helgen. Men skit i det, 8 timmar och inte mera skall det vara... somnade typ 11 och vaknade vid 8 av en alldeles jävla superpigg Robban som kommer gåendes i lägenheten och påpekar att det är dags att ta en promenad, och det är ju gött att promenera på morgonen... Good thoughts in bad thoughts out och fettet bränns bort som vid laserbehandlade hårbottnar. typ

Iallafall så somnar jag efter promenaden för det är så jävla gött att sova. Sen ska man ju försöka att inte knäcka väckarklockan i smådelar när den spelar sitt klassiska .. ting da ding... ting da ding... ding ding ding ding ding ... ting da ding... ding dang dong... Ja ni som har hört den vet hur vacker den är och så vibrerar den som om livet berodde på det och återberättar för sin kompis bordet att denna är en perfekt resonanslåda. (Ikea lack, ihåligt jävla trä nästan)

Men när man har 30 minuter på sig till jobbet och en motvind som hade skickat av vilken toupé som helt åt helvete är det inte tid att duscha o ha sig, nej nej. Det är bara att bita i det sura äpplet och komma lite sådär halvsunkig till jobbet och hävda att man borde få löneförhöjning för att frisk personal är mycket bättre och det är jag eftersom jag cyklar till jobbet varje dag. Min nya teamledare tycker jag är kreativ med mina idéer. Kul för dig, ge mig högre lön!

Dagen gick som vanligt, jävlades med mig själv mest genom att inte komma åt mina verktyg i arbetet, t.ex glömde jag arbetsmobilen hemma så mina kunder som skulle ringa till får vackert vänta tills imorgon. Storm och djävulstyg idag.


Tre minuters paus
Robban ställer fram lite mackor och vetebröd! :D

DÖD ÅT TELIA SÅ JÄVLA DÅLIGA I HELA HELVETE ÄR DOM!¨
Helt plötsligt saknas tv6 i vårat paket, och jag ringer till Kundservice... "hej jag heter ulla bella och jag kan ingenting om varför du inte har tv6 eller tv3, du får ringa imorgon när supporten är på plats mellan 8 och 16". Varför ha en kundtjänst om man inte kan informera sina abonnenter/kunder om vad som gäller.
Förklarade henne att avtalsbrott inte är att rekommendera då det klart står i mina avtal att vid eventuellt abonnemangsutbudsförändring skall detta informeras skriftligen och att det i detta fall ligger på Telias sida att informera mig som konsument om ändrade förutsättningar. I detta fall är de ändrade förutsättningarna att jag helt plötsligt ligger och slöar på 7 mbit istället för mina 24 mbit på bredbandet och saknar två viktiga kanaler som enligt avtal skall ingå i mitt kanalpaket även om jag haft det gratis i 12 månader. Om två nyckelkanaler försvinner ut mitt utbud så är det ett avtalsbrott eftersom det inte är under de premisser som bestämdes tidigare.

Kudos till Ulla Bulla dock som bara hänvisade till att jag fick återkomma imorgon för hade hon mött mina argument hade jag skallat henne, bildligt talat.
För er som levt under en stenjävel de senaste 1,6 åren så har jag jobbat med kundservice och support sen 2007.

Nu hatar jag Telia igen, dom fick en chans till och nu har dom jävlaridet skjutit mormor och bajsat på rabarberpajen. Någon kommer att sota grävling för detta... Sanna mina ord.


Nu är jag hungrig.

Ajuste, jag sträckte magen när jag gick på cykeln utanför jobbet troligtvis. Kändes som jag skulle dö och Robban spelade poker, Förlorade gjorde han med. Mot Gotland... Sopa!

Kändes litegranna som när du får en pungspark, fast i magen då.

20 minuter i glödhet dusch gjorde susen.
Därför är jag frälst i SPA.

Allting blir så spännande när det sätter sig i perspektiv. Jag skulle blogga om min onda mage. Men inte fan blev det så.

Istället sitter jag här och spyr galla över ett företag som håller på att klättra igen... dyra och inkontinenta är dom.-


Ja dom pissar ner sig.


Helvete.



 


Om man hade ett eget intro

<klippt från msn igår>
2008-11-08 11:51:30 Linn säger:  Vicke du måste skapa en egen blogg!!!!
2008-11-08 11:51:37 Linn säger: Vicke jag och erica läser din gamla på lunar:D mohahahahahahha skrattar så vi dör
</klippt från msn igår>

Om uppstarten av min blogg hade haft ett eget intro så hade det nog varit det stycke som spelas i Apocalypse now, Ride of the Valkyries av Richard Wagner.

Gamla inlägg skulle skymta förbi i långsamt tempo samtidigt som bilden av min svarta soffa behagligt mjukt skulle skymta fram gradvis för att sedan bara stå där. Ensam och jävlig i ett vardagsrum där grannarna har bestämt sig för att ha fest rakt ovanför och köpa sitt jävla förbannade rock-band och dessutom sakna taktkänsla.... Från denna soffa skulle jag resa mig, ställa laptopen på skrivbordet och sedan bege mig uppåt alltmededan valkyriornas rytt skulle eka från ett väl uppskruvat högtalarsystem på mitt våningsplan.
Sakta skulle mina steg eka hårt mot trappans golv tills jag nådde dörren och höjde näven för att banka på. Och VAD händer? Jo tro fan det slutar låta bara jag skriver detta...
Tankekraftens tid är inte förbi.

Men skit i det som min käre vän Itzak skulle ha sagt, och förmodligen lagt till att "personen ifråga avled 1894 på ett mentalsjukhus"

Här är ett utdrag från min förra blogg och det avslutande inlägget på min bloggkarriär på fjortisarnas paradis.

full eller nåt
Sön 28 maj 2006 01:40
Kategori: Övrigt, 15 läsare totalt

jag är full :) alla är roliga. idag har jag pratat engelska, svenska, finska, spanska, italienska och tyska. slå det! puss era jävlar

--


Så jävla kul var det.

Sen dess har skrivandet legat i träda som bönderna säger. Under ytan har hatet mot otaliga människor, möjligheter och slutsatser som jag aldrig kommer att dra vuxit till ofantliga proportioner och fan vet om inte det är dags att skriva av sig ibland.

Nu började t.ex mina grannar spela rock band igen. Fan ta dom just nu! Aldrig hänt innan. Knarkare är vad dom är, i varje fall låter dom som knarkare... Sången är inte jättevacker och jag dricker inte idag så jag känner inte för att gå dit.
Förövrigt har jag föräldrarna på besök.

Vi har ätit mat.

Det är väl i princip allt vi har gjort.
tror jag

Jag har fått en chokladjulkalender, så i år behöver jag inte äta upp Ericas julkalender. För er som kommer ihåg/var med så slutade julfirandet i korridor 3 med att jag och Tom bälgade i oss ofantliga mängder öl och jag käkade upp Ericas choklad på fyllan. Fast det kommer jag inte ihåg. Detta KAN ha varit 2005.
Snart tre år sen alltså, livet går fort när man har roligt.

Nu sitter man här, 25 år och håret börjar falla av huvudet och livet är jävligt skönt just nu.

Kan väl knappast skriva mera än detta just nu. Det är ju trots allt ett intro och jag har två minuter innan klockan blir 9/11 -2008. I USA tror dom inte på att skriva datum åt rätt håll. Dom är relativt dumma i huvudet men dom röstade fram Obama så vi får väl se om jag kan höja min uppfattning.

Nu släpper vi bromsen gott folk. Känn dig som soldaterna i helikoptern i Apocalypse now när dom är på väg mot den ovetande byn i Vietnam för inte en jävel vet vart det här kommer att leda.

Tjingeling

RSS 2.0