Lönerevision

Idag snackade jag med min arbetsgivare, jag är fan bra på det. Mitt krav var enkelt. Ge mig den hösta höjningen som går, för jag är bäst.

Tydligen får jag rätt bra lön i fortsättningen trevligt.

Nu lagar jag mat, och svär lite åt alla idioter som rör sig i vårt avlånga land. Men i utlandet finns det roliga människor, speciellt hon som blir rånad och klubbar ner rånaren, slänger upp honom på axeln, kedjar fast honom i ett element och utnyttjar honom sexuellt i tre dagar.

Skönaste är att killen anmäler henne så nu riskerar båda fängelse. FAN VA BRA JOBBAT!

Jag har filosoferat lite och kommit på att filmen yes man har en poäng. Provade det i veckan och det var skitkul :) RIktigt mysig kväll fram till klockan fem med N. Trodde faktiskt inte det skulle gå med tanke på jobbet, men livet är en lekplats och när man hittat något som är kul så :)

Mr T. ringer mig vid olämpliga tillfällen, eller rättare sagt hans telefon gör, så han fick ett MMS med inspelat samtal. Riktigt jävla roligt att ha i telefonen som eventuellt utpressningsmaterial.

Grillning måste göras snart och folk måste fan passa sig för att gå ivägen för varma plåtar annars får man jätteont.

Vissa saker är jävligt oväntade. Jag är för hungrig för att blogga. 
Och jag har varit i Tyskland. 

Erica borde fatta av bilderna därifrån att även i Tyskland tänker män likadant om gosedjuren, och förmodligen så jobbar en man på leksaksaffären som jag passerade. Sjukt kul!

Jag hatar IPRED och jag hatar facebooks jävla applikationer.

jag har köpt hus!



Fick en impuls idag och köpte detta huset.

Så jävla fint är det. Kommer sitta med duktiga avbetalningar här ett par år, men ärligt... kommer hyra ut det framöver så det kan gå lite plus iallafall.

Fråga inte om vad det kostade, inte billigt alls :/

RSS 2.0